zondag, 26 maart 2017 09:35

Dagje uit, boottocht door het Groene Hart

Met het voorjaar in aantocht is het tijd voor gezellig dagje uit in de natuur! ‘van Houten&co’ organiseert op vrijdag 19 mei een dagtocht door het Groene Hart. Het prachtige Groene Hart van Nederland is een geliefde bestemming voor uitstapjes. Het landschap en de plassen zijn uitermate geschikt voor het maken van een aantrekkelijke toer of boottocht.

Aan boord van een gerieflijke salonboot ervaart u Holland op zijn mooist. Pittoreske dorpjes en molens langs de oever trekken langzaam aan u voorbij. U vaart over de Kagerplassen, langs het Kaageiland en passeert zo’n 14 gerestaureerde molens.

De dag uit is inclusief: toertocht door het Groene Hart, boottocht van 3 uur met aan boord een 3 gangen diner. De dagtocht vindt plaats op vrijdag 19 mei en wordt georganiseerd door ‘van Houten &co‘.

We vertrekken om 10:30 uur vanaf de parkeerplaats bij Theater aan de Slinger. Om 17.00 uur verwachten we weer terug te zijn in Houten. Inschrijven kan tot 20 april. U kunt terecht bij de receptie van ‘van Houten&co’ op de 2e etage boven de bibliotheek, Onderdoor 160 in Houten. Voor meer informatie kunt u bellen naar 030-7001500 of via www.vanhoutenenco.nl