vrijdag, 28 april 2017 13:20

Workshop ‘Sieraden maken met zilverklei’

Op vrijdag 16 juni, van 14.00 tot 18.00 uur, vindt de workshop ‘Sieraden maken met zilverklei’ plaats waarbij je een sieraad van echt zilver maakt. Je kunt een hanger maken, of kralen naar ‘Pandora/Trollbead-style’. Ook oorbellen maken naar eigen ontwerp behoren tot de mogelijkheden.

Eerst maak je het ontwerp in oefenklei. Zo weet je precies waar je op moet letten als je met het zilver aan de slag gaan. Als het ontwerp klaar is ga je het ontwerp met zilverklei maken. Je hoeft niet heel handig en creatief te zijn om een mooi sieraad te maken! In het atelier zijn voldoende voorbeelden, malletjes, stempels en andere handigheidjes aanwezig om een mooie creatie te maken. De workshop vindt plaats bij de docente thuis.

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.