zondag, 26 januari 2014 13:59

ontSPANje bij Tapasbar Huize den Eng in ‘t Goy!

Op zondag 30 maart staan de dames van Unstressed met het programma ontSPANje in Tapasbar Huize den Eng in ‘t Goy. Een heerlijke middag ontspannen! Muziek, zang, cabaret en dans; dat zijn de ingrediënten van ontSPANje. Een programma om alvast in zonnige sferen te komen!

 Programma

Unstressed bestaat uit 5-knotsgekke Houtense vriendinnen die al menig show op hun naam hebben staan. Ze hebben gezongen in verschillende groepen en samenstellingen, maar nu vormen ze, onder instrumentale begeleiding van WJ Music, sinds 7 jaar een hechte zang- en theatergroep die goed op elkaar is ingespeeld.

 ontSPANje heeft een speciaal programma samengesteld en wil u laten genieten van een gevarieerde muzikale middag onder het genot van een drankje en heerlijke tapashapjes. Het programma zal bestaan uit drie blokken waarin zang, dans en cabaret zich afwisselen. Tussen elk blok zal de Huize den Eng heerlijke tapashapjes serveren.

 ​Gun uw familie, vrienden, kennissen en uzelf een fijne middag dan doen wij de rest!

 ​De entree voor ontSPANje is € 16,00 p.p. Deze prijs is inclusief entertainment, welkomstdrankje en drie tapashapjes. Kaarten zijn vanaf nu te koop via de website www.unstressed.nl en vanaf 1 februari te koop bij Tapasbar Huize den Eng. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij want vol = vol!

 Wilt u na afloop een tafeltje reserveren in het restaurant, vermeld dit dan bij uw aanmelding. 

 Zondag 30 maart voorstelling van 14:00 tot 16:30 uur

Meer weten over ontSPANje: www.unstressed.nl