zondag, 14 december 2014 00:00

Nieuwjaarsontmoeting 8 januari 2015

Het gemeentebestuur nodigt inwoners en relaties van harte uit voor de nieuwjaarsontmoeting op donderdag 8 januari 2015. De bijeenkomst is in het gemeentehuis en duurt van 20.00 tot 22.00 uur.

Tijdens de nieuwjaarsontmoeting kunnen inwoners kennismaken en in gesprek gaan met gemeenteraadsleden. Aanmelden doet u via het formulier op www.houten.nl/flitsgesprek. U kunt ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Als u een vertegenwoordiger van een bepaalde politieke partij wilt ontmoeten, geef dit dan in de mail aan.

Omstreeks 21.15 uur spreekt burgemeester Wouter de Jong in de raadzaal de traditionele nieuwjaarsrede. Aansluitend is er een optreden van de in Houten geboren en getogen zangeres Jolien Kistemaker. Zij zingt haar eigen lied over Houten.

In de foyer verzorgen medewerkers van het Sociaal Loket gedurende de nieuwjaarsontmoeting een doorlopende presentatie van hun werkzaamheden.

Cliƫnten van Reinaerde helpen de gemeente bij de organisatie van de avond. Zij heten bezoekers welkom en assisteren in de bediening.

De gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders zien ernaar uit u op 8 januari te mogen begroeten om gezamenlijk het nieuwe jaar in te luiden. Tot dan!