zondag, 23 oktober 2016 09:58

Theaterklas 2 bij Jeugdtheaterschool Aan de Slinger

Wil je graag een jaar of een half jaar lang theaterles krijgen en samen met leeftijdsgenootjes alle aspecten van het toneelspelen onder de knie krijgen? Scenes maken en aan elkaar presenteren? Schrijf je dan in voor Theaterklas 2. In deze Theaterklas ga je in op de basisvaardigheden van toneelspelen en theater.

Zo besteden we veel aandacht aan emoties, tableaus, werken met maskers, werken met dialogen, scenes met muziek en nog veel meer. Daarnaast leer je ook samen te werken en voor de groep te staan. Er zijn er een aantal open lessen gedurende de cursus, waarin de cursisten laten zien wat ze allemaal geleerd hebben. Daarnaast is er een vriendjes en vriendinnetjes les, waarbij je beste vriend(in) een keer mee mag doen. Ook bezoeken we gedurende het jaar een voorstelling in Theater Aan de Slinger. En we sluiten het jaar natuurlijk af met een mooie eindpresentatie voor publiek. Theaterklas 2 wordt zowel aangeboden op woensdag- als op vrijdagmiddag.

Theaterklas 2c        
Leeftijd: 9 t/m 11 jaar                    
Lesduur: januari t/m juni              
Dag: Woensdag 16.30 - 17.30               
Aantal plekken: 14                        
Kosten: € 170,-                        
Start: 11 januari 2017 


LET OP: VUL HET INSCHRIJFFORMULIER IN   
Naast het betalen van het cursusgeld dien je ook een inschrijfformulier in te vullen. Download het hier, vul het in en en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit formulier is níet het bewijs van inschrijving, maar alleen de aanvulling daarop. Een bewijs van inschrijving koopt u via deze pagina. Dit bewijs dien je in te leveren bij de eerste theaterles.