vrijdag, 04 november 2016 12:18

Workshop: Verbeter je werk met meditatie

Marketing, financiën, je inhoudelijke werk: genoeg onderwerpen waaraan je als ondernemer hard werkt. Vaak vooral met je hoofd. Hoe zorg je ervoor, dat je hoofd, je rationele gedachten, in evenwicht zijn met je lichaam en emotie? Hoe werk je ‘in harmonie’ met het geheel? Ervaar dat tijdens een workshop meditatie.

Veel zelfstandig ondernemers doen wat zij willen doen. Maar hoe houd je dat vast? Hoe kun je ervoor zorgen, dat werken vanzelf gaat en je energie geeft? Hoe creëer je jouw juiste klanten, aan wie je echt meerwaarde biedt en die jou waarderen? Meditatie kan jou helpen jouw (levens)doelen te bereiken.

Workshopleider

Workshopleider is Hanke Schoor, voor wie meditatie een inspiratiebron is voor haar werk, haar lichaam en haar contacten met anderen. Hanke geeft lessen meditatie en werkt daarin met energie. Zij heeft al twintig jaar ervaring. Daarnaast is zij eigenaresse van De Kersentuin in Schalkwijk. Ook in haar culinaire rol als gastvrouw en kok speelt energie een hoofdrol (www.ster.nl).

Laat jezelf verrassen, met deze bijzondere workshop, waarbij de energie van de meditatie haar werk doet, en jij je alleen hoeft open te stellen.

Datum: vrijdag 18 november 2016
Tijd: 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 09.30 uur)
Plaats: De Kersentuin, Trip 2.001, 3998 WC Schalkwijk
Kosten: € 10 per deelnemer (voor koffie en thee wordt gezorgd)Vanaf 12.30 uur bestaat de mogelijkheid te lunchen in De Kersentuin. Dit valt buiten de workshop en is voor eigen rekening.Aanmelden
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Aanmelding workshop 20 oktober 2016'.
Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Wees er dus snel bij! VOL=VOL

ZZP Houten is een netwerk van zelfstandig ondernemers (zonder personeel) binnen de gemeente Houten. Kijk voor meer informatie op www.zzphouten.nl.