vrijdag, 13 januari 2017 16:58

Vergroot je kans op de arbeidsmarkt in 2017 bij In Between Café Houten

Het In Between Café Houten (IBC Houten) geeft weer twee interactieve workshops voor werkzoekenden op 25 januari op Sportpark de Meerpaal.  

Met de workshop “Rouwen om je baan, iets voor watjes?” laat Anke de Jong je beseffen hoe belangrijk het herkennen en erkennen van bijbehorende gevoelens is. Zo kan je weer optimistisch naar nieuwe mogelijkheden zoeken.

In zijn workshop “De veranderende arbeidsmarkt en arbeidsvormen” helpt Erik kooijman je de wereld van werkgelegenheid en arbeidsovereenkomsten te begrijpen zodat je een bewuste keus voor je carrière maakt.   

De workshops zijn van 9.15 tot 12.00 uur. Iedereen op zoek naar werk of een zzp-opdracht is van harte welkom om deze ochtend mee te doen. Het IBC Houten is onderdeel van een landelijke organisatie voor en door werkzoekenden. Het motto: toegankelijk, verbindend en motiverend.

Ben je recent werkloos geworden of al langer, kom op woensdag 25 januari en doe mee!

Handig voor de organisatie als je je inschrijft tot en met 24 januari via deze link.

Het IBC is gratis, maar consumpties zijn voor eigen rekening. Iedereen kan ook bijdragen door een dienst te leveren, zoals bijvoorbeeld een workshop te geven of mee te helpen organiseren.