donderdag, 15 mei 2014 18:58

Festival 'Met Hart en Ziel'

Festival Met Hart En Ziel is een tweedaags festival dat plaatsvindt op 8 en 9 juni 2014 tijdens de pinksterdagen. Waar we voor gaan is een vrolijk en bijzonder “feel good” lentefestival met een louter positieve insteek. Een festival met een typisch “glas half vol” sfeertje en een bonte verzameling van zeer getalenteerde kunstenaars, acts en andere performers die in co-creatie dit prachtige festival vormgeven!

We nodigen iedereen van alle leeftijden uit om te genieten en zich te laten inspireren door een prachtig, verrassend en inspirerend programma vol aanstormend en bekend talent.

Het festival vindt plaats op de mooiste locatie die je er maar voor kan bedenken! Fort Vechten is de mooiste, spannendste en meest intrigerende plek die je maar kan wensen met zijn slotgracht, vele mooie gewelfde gebouwen en prachtige natuur.

Lees ook het interview met John van Sas, het creatief brein achter dit festival. Ter inspiratie enkele foto's van het vorige festival.

1 alex on stage 2.JPG1 blij met de zitzak 2.JPG1 soepbus met mensen.JPG1 tokkelen over het water.jpg4hoogachter.jpgIMG_0270.JPGLASERGAMEN 2 KIDS.JPGline-up3.JPG

Media