maandag, 10 juli 2017 15:33

Gemeente Houten zoekt ondernemers voor Poortgebouw en gebouw O

Fort Honswijk biedt volop kansen voor ondernemers. Op dit moment is de gemeente Houten op zoek naar ondernemers voor gebouw O en het Poortgebouw.

Gebouw O is gebruiksklaar en bevindt zich naast het schitterende torenfort en contrescarpe.

Het gebouw is te huur voor vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast bestaat gebouw O deels uit een voormalige garage die per direct voor de langere termijn te huur is, de oppervlakte van deze garage bedraagt circa 120m². Deze ruimte heeft twee grote garagedeuren. In het gebouw bevindt zich ook een keuken en toiletten.

Daarnaast komt begin 2018 het Poortgebouw beschikbaar voor verhuur. Dit prachtige Rijksmonument dateert uit 1875 en wordt momenteel grondig gerenoveerd. In het Poortgebouw komen twee kantoorunits van ieder 30m². Elk van deze kantoorunits bestaat uit twee aaneengeschakelde ruimtes, de oppervlaktes van deze ruimtes bedragen 18,6m² (inclusief toilet) en 11,4m². De ruimtes aan de linkerzijde en rechterzijde van de doorgang zijn even groot. In elk van de grotere kantoorruimtes bevindt zich een toilet.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich melden bij kwartiermaker Joost van Raay (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) voor een bezichtiging en voorwaarden voor verhuur. Meer informatie over de mogelijkheden voor ondernemers is te raadplegen op de Ondernemerspagina van Fort Honswijk.

Deel dit