Beweeg mee met Cesar

Beweeg mee met oefentherapie Cesar! Elke vrijdagochtend, van 09.15 tot 10.15 uur en van 10.30 tot 11.30, wordt er in twee groepen actief bewogen tijdens oefentherapie Cesar.

Als kind hebben we al leren zitten, staan, lopen en tillen. Bewegingen die zo vanzelfsprekend zijn geworden, dat we er niet of nauwelijks over nadenken. Totdat er iets misgaat. Het kan zijn dat u pijn ervaart in uw rug, verkeerd gebruik maakt van uw spieren of een aandoening heeft als reuma, Parkinson, osteoporose, hyperventilatie of astma. In al deze gevallen kan oefentherapie Cesar een goede behandelingsmethode zijn. Waarom? Omdat een oefentherapeut ook een bewegingscoach is die u leert begrijpen waar uw klachten vandaan komen. Cesar leert u om meer bewust te worden van uw lichaam.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een proefles! Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.