Voor de 50ste keer Samen eten in De Wiese

Voor de 50ste keer Samen eten in De Wiese De Zonnebloem en de Werkgroep Senioren Schalkwijk organiseren iedere tweede woensdag van de maand Samen eten in De Wiese. Veel gasten waarderen dit erg en velen geven zich direct alweer op voor de volgende keer. De volgende maaltijd is woensdag 14 juni.

Omdat dit de 50ste keer is, heeft Martijn beloofd er een extra lekkere maaltijd van te maken. En dat is hem wel toevertrouwd. Ook wordt het geheel opgevrolijkt met een rustig achtergrondmuziekje. Zoals altijd gaat de bar open om 17.00 uur en de zaal om 17.30 uur.

Voorafgaand aan het diner zal een drankje worden aangeboden. Voor extra drankjes zijn geldig blijvende munten bij de toegang te koop. Kosten voor het diner € 10,00 per persoon. Opgeven kan tot  en met zaterdag 10 juni bij: Dinie de Boer tel. 6011658 of mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dineke van Bemmel tel. 6011823 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Iedereen is van harte welkom.