Koffieplus voor senioren donderdag 13 juli: terugblikken én vooruit kijken

Donderdag 13 juli vindt van 10.00 – 12.00 uur de Koffieplus voor senioren plaats, wederom bij Brasserie &Zo. Dit maal geen (in)actieve kennismaking met bewegen, maar vooral gezellig samen zijn, terugblikken naar het afgelopen eerste half jaar van de Koffieplus én vooruit kijken naar het komende half jaar.

Kom een kijkje nemen, de koffie is gratis!

Ook tijdens de zomermaanden gaat de Koffieplus voor senioren gewoon verder. Niet iedereen gaat immers op vakantie en daarnaast is het ook gewoon erg fijn om de vaste momenten van de Koffieplus, elke 2e donderdag van de maand, ook in de zomermaanden in stand te houden.

Tijdens de aankomende Koffieplus dit keer dus geen kennismakingsles bewegen, maar vooral gezellig samen zijn. Daarnaast wil Sportpunt Houten graag het afgelopen half jaar van de nieuw opgezette Koffieplus bespreken met de aanwezige ouderen. Is de huidige invulling van een uur bewegen en een informatief uur bijvoorbeeld de goede verdeling, zijn de ochtenden of juist de middagen favoriet en sluit het beweegaanbod aan bij de (fysieke) mogelijkheden van de ouderen. Alles mag gezegd worden en zal worden meegenomen voor de invulling van komend half jaar.

Vooruit kijken is ook iets wat we willen doen tijdens deze Koffieplus. Met welk beweegaanbod willen ouderen nog graag kennismaken en over welke andere onderwerpen willen de ouderen graag meer weten? Dit met het doel om nog meer ouderen aan te laten sluiten bij de Koffieplus en ze kennis te laten maken met bewegen. Laagdrempelig en informeel waar gezellig samen zijn de boventoon voert.

Tot slot zal er meer verteld worden over de speciale zomereditie van de Koffieplus op donderdag 10 augustus. Sportpunt Houten nodigt via deze weg alle senioren in Houten dan ook van harte uit op de Koffieplus voor senioren: donderdag 13 juli van 10.00 – 12.00 uur bij Brasserie &Zo (Het Rond 58). Kom ook!

Informatie over de Koffieplus voor senioren

Wilt u meer informatie over de Koffieplus of kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel graag uw mening geven. Dat kan! Neem contact op met Jolijn Hoek-van de Giessen (Sportpunt Houten), telefoon 06-23620480 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..