Koffieplus voor senioren donderdag 9 november: Easy Pilates!

Donderdag 9 november vindt er weer een Koffieplus voor Senioren plaats waarbij er kennis kan worden gemaakt met Easy Pilates. Alle senioren zijn van 10.00 – 12.00 uur welkom op de eerste verdieping in de bibliotheek Houten Centrum (oranje ruimte). Kom een kijkje nemen, de koffie is gratis!

Easy Pilates voor senioren

Easy Pilates is een les waarin door middel van rustige oefeningen uw houding verbetert, klachten verminderen en waarin u leert omgaan met het herkennen van tekenen van overbelasting. De oefeningen zijn gericht op verstevigen van spieren, waardoor u in het dagelijks leven meer en prettiger kunt bewegen. Voor mensen met een fysieke handicap zijn er oefeningen op een stoel en ook mensen die last hebben van reuma of moeilijk kunnen lopen hebben de mogelijkheid om mee te doen. Zo kan iedereen deelnemen aan de les! De les staat uiteraard onder professionele begeleiding van een gespecialiseerde docent.

Gezamenlijk bewegen én koffie drinken

Houdt u van gezelligheid en komt u graag weer in beweging? Dan moet u zeker naar de aankomende Koffieplus voor Senioren komen. U bent namelijk niet alleen in beweging, maar het is ook nog eens erg leuk en gezellig! Voorafgaande aan de kennismakingsles Easy Pilates is er namelijk de gelegenheid om samen een kop koffie of thee te drinken.

Kortom, we zien u graag donderdag 9 november van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Houten Centrum op de eerste verdieping (oranje ruimte).

Informatie over de Koffieplus voor senioren

Wilt u meer informatie over de Koffieplus of is iets niet duidelijk. Neem contact op met Claudia van Mechelen (Sportpunt Houten), telefoon 06-14147601 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..