Fitter met bodyfit

Wil jij aan je conditie werken en je spieren trainen maar doe je dit liever niet in een sportschool? Dan is Bodyfit vast iets voor jou! ‘van Houten&co’ organiseert wekelijks lessen op maandag van 13.00 tot 14.00 uur en op donderdag van 13.30 tot 14.30 uur.

Bij beide lessen zijn er nog enkele plaatsen vrij. Met Bodyfit werk je op een speelse manier aan je conditie door te bewegen op muziek. De lessen zijn zeer gevarieerd, met of zonder attributen. Bovendien houdt de docente rekening met de individuele wensen van de deelnemers. Gezelligheid speelt een grote rol.

Bodyfit vindt plaats in sporthal De Wetering, Hefbrug 3 in Houten. Het is natuurlijk mogelijk om een proefles te volgen. Voor meer informatie en aanmelden kan je terecht op www.vanhoutenenco.nl.

Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.