Knisperende kerst in Huis van Houten

Op maandag 18 december organiseert Huis van Houten van 15.00 tot 17.30 uur Knisperende Kerst; een middag vol gezellige kerstactiviteiten!

Jong en oud is welkom om mee te doen. De kleintjes kunnen genieten van voorlezen en knutselen, volwassenen kunnen zelf een prachtige kerstkaart maken.

Maar er is ook van 15.15 tot 16.15 uur een workshop Kerstukje maken. Leerlingen van het Wellantcollege zorgen voor alle materialen en begeleiding. Een kerststukje maken kost slechts € 7,50. Hiervoor moet u zich apart aanmelden bij Rosan, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

En er is meer; we horen graag uw kerstwens en geven deze een mooi plekje in de kerstboom. En bent u nog op zoek naar een origineel kerstcadeau? Cadeaushop Het Atelier is aanwezig met een stand met zelfgemaakte cadeauartikelen. Natuurlijk is er warme chocomel en wat lekkers verkrijgbaar.

Huis van Houten is een welkome plek voor alle Houtenaren, waar je mee kunt doen aan allerlei activiteiten of zo maar even binnen loopt om de krant te lezen en een kopje koffie te drinken. Huis van Houten is de thuisbasis van Bibliotheek Lek&IJssel, Lister, De Uitdaging, GGDrU, Centrum voor Jeugd en Gezin, College de Heemlanden, ‘van Houten&co’ en Reinaerde. Huis van Houten, Onderdoor 158-160, 3995 DX Houten.