Circus voor oud én jong tijdens de Koffieplus voor Senioren!

Donderdag 1 maart, tijdens de voorjaarsvakantie, vindt er weer een Koffieplus voor senioren plaats. Deze bijzondere Koffieplus staat geheel in het teken van circus voor oud én jong. Dit betekent dat u deze keer uw klein(kinderen) mag meenemen en dat u samen, onder begeleiding het circus in gaat! Ook zonder kleinkinderen zijn de oefeningen zeer geschikt en verwelkomen wij u graag!

De Koffieplus voor senioren vindt normaal elke 2e donderdag van de maand plaats, maar omdat deze Koffieplus activiteit gedaan kan worden samen met uw kleinkinderen is ervoor gekozen de Koffieplus een weekje te vervroegen en in de voorjaarsvakantie plaats te laten vinden.

Daarom bent u donderdag 1 maart van 10.00 – 12.00 uur van harte welkom in bibliotheek Houten Centrum in de activiteitenruimte (1e verdieping). We starten zoals gewoonlijk met koffie, thee en limonade voor de kinderen waarna Samuel Stranders van Circus Sambal u meeneemt de piste in. Er komen onderdelen aan bod die geschikt zijn voor zowel oud als jong. Denk aan jongleren, balanceren en acrobatiek. De circusles is geschikt voor senioren van alle leeftijden, met of zonder beperking. Het gaat er vooral om dat u een gezellige en leuke ochtend heeft mét elkaar en eventueel de circusonderdelen samen met uw kleinkinderen kunt uitvoeren. Deelname is, zoals altijd, helemaal gratis.

Circus is uitdagend, kleurig, veelzijdig en vrolijk. Sportief, sociaal én van alle (leef)tijden en culturen. Kinderen en ouderen leren elkaar hierdoor beter kennen, leren rekening te houden met elkaars (on)mogelijkheden, kunnen elkaar helpen en voelen zich nuttig door de dingen die ze niet zonder elkaar kunnen.

Koffieplus voor senioren

De locatie en invulling van de Koffieplus voor senioren wisselt elke maand. Houdt daarom de lokale kranten en www.sportpunthouten.nl in de gaten voor meer informatie.