Cursus ‘Nog Acht Wereldwonderen’

Op vrijdag 9 maart, van 10.00 tot 12.00 uur, begint de cursus ‘Nog Acht Wereldwonderen’, een vervolg op de gelijknamige cursus ‘Acht Wereldwonderen’. In de eerdere cursus zijn er een achttal wereldwonderen besproken. Er zijn echter nog veel meer gebouwen, beelden, bruggen en paleizen die de titel ‘Wereldwonder’ verdienen.

Tijdens de eerste bijeenkomst bepalen we samen welke wonderen er tijdens deze vervolg cursus besproken worden. Denk bijvoorbeeld aan grote Inca steden, de Eifeltoren, de Golden Gate, Versailles of het Chrysler gebouw. In de cursus bepalen we samen het programma!

De cursus staat onder leiding van kunsthistoricus Carel Huydecoper en vinden plaats in Huis van Houten, Onderdoor 160. Aanmelden kan via www.vanhoutenenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.