Samen eten in De Wiese

De Zonnebloem en de Werkgroep Senioren Schalkwijk organiseren iedere tweede woensdag van de maand Samen eten in De Wiese. Veel gasten waarderen dit erg en velen geven zich direct alweer op voor de volgende keer.

Martijn van der Gun zorgt woensdag 11 juli weer voor een lekkere maaltijd. Zoals altijd gaat de bar weer open om 17.00 uur en de zaal om 17.30 uur .

Voorafgaand aan het diner zal een drankje worden aangeboden. Voor extra drankjes zijn geldig blijvende munten bij de toegang te koop. Kosten voor het diner € 10,00 per persoon. Opgeven kan tot en met zaterdag 7 juli bij: Dinie de Boer, telefoon 6011658 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dineke van Bemmel, telefoon 6011823 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: In de maand augustus is er geen eten in De Wiese in verband met de vakantie. Op woensdag 12 september is er weer eten in De Wiese. Iedereen is van harte welkom.