Workshop ‘Granny Squares haken’

Doe mee aan de tweedaagse workshop ‘Granny squares haken’ bij Cursus&co! Op dinsdag 1 en 15 november neemt docent Conny Veerman u mee in de wereld van het haken.

Granny Squares hebben hun naam te danken aan de lappendekens die door de Amerikaanse kolonisten werden vervaardigd als restverwerking van breigaren. Ze kwamen terug in de hippietijd en beleven nu alweer hoogtijdagen.

Het basisidee is een vierkant lapje in rondes gehaakt. De workshop is bedoeld voor haaksters die de basissteken losse vaste en stokje al beheersen. In 2 avonden leert u om met Granny Squares alles te maken wat je maar kunt verzinnen: pannenlappen, sjaals, spreien, tassen, maar ook kledingstukken voor kinderen en volwassenen.

Kom meedoen en laat je van 20.00 tot 21.30 uur verrassen en inspireren. De workshop vindt plaats bij de docente thuis. Breng je zelf je haaknaald en - garen mee? Inschrijven kan tot 28 oktober op onze website www.cursusenco.nl.

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Langskomen kan ook: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’.