Fit en Fun, 5 weken aan de slag om fitter en gezonder te worden.

In 5 weken gezonder, fitter, meer energie en beter in je vel zitten? Tijdens de bijeenkomsten gaan de deelnemers samen met BeeWeet aan de slag met gezond eten en bewegen. Iedere week wordt een ander thema besproken over voeding, zoals tussendoortjes, ontbijt, lunch, avondmaaltijd en feestjes.

De deelnemers krijgen praktische tips en adviezen mee, waar zij thuis meteen mee aan de slag kunnen. Het laatste half uur van elke bijeenkomst gaan we samen met elkaar bewegen, om zo onze conditie te verbeteren en sterker te worden. Plezier is belangrijk, daarom zijn de oefeningen voor iedereen gemakkelijk te volgen.

De bewegingen worden aangepast op de groep, zodat iedereen lekker mee kan doen. De bijeenkomsten zullen op donderdag 27 oktober en 3, 10, 17 en 24 november tussen 19.00 en 20.00 plaatsvinden bij van Houten&co op Onderdoor 160 (ingang bibliotheek).

De kosten bedrag 22 euro en voor U-PAS houders 11 euro. Voor meer informatie kunt u terecht bij Corrie Bransen. Te bereiken op 030 – 7001511 en per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Aanmelden kan via een aanmeldingsformulier, inleveren bij de receptie 2e etage bij  ‘van Houten&co’,  Onderdoor 160, 3995 DX Houten.