Dartsinstuif

Darten is ongekend populair. Waarom? Ontdek het zelf op zaterdag 28 januari bij Dartvereniging Houten! Dartvereniging Houten organiseert samen met ‘van Houten&co’ een dartinstuif voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking. 

Het evenement vindt plaats in Eddie's Sportcafé, Papiermolen 3a in Houten en start om 14:00 uur. Tijdens het instuif zullen meer ervaren darters u de beginselen van de dartsport bijbrengen en jullie begeleiden bij diverse spelvormen. Afhankelijk van het aantal deelnemers duurt het dartinstuif tot ongeveer 16:00 uur.

Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Inschrijven voor deelname kan tot 22 januari bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Marian Wiggerts.

Meer informatie? Bezoek onze nieuwe website www.vanhoutenenco.nl. Ook zijn wij telefonisch te bereiken op (030) 7001500. Verder kunt u natuurlijk ook altijd langskomen bij ‘van Houten&co’ op Onderdoor 160, Houten.

Meer in deze categorie: « Bingo! Wenskaarten maken »