Cursus Mindfulness & Meditatie

Elk leven kent zijn stressmomenten. Door er echter over te piekeren en mee te blijven zitten maken wijzelf de stress vaak groter. Met de cursus ‘Mindfulness & Meditatie’ hoeft dat niet meer! De basis van mindfulness is het oefenen van bewuste vriendelijke aandacht waardoor je stress anders gaat benaderen.

Hierdoor wordt het leven een stuk gemakkelijker en kost het je minder energie. Met behulp van specifieke oefeningen leer je te voelen dat je leeft in plaats van te ervaren dat je geleefd wordt. Ga aan de slag met jezelf en wordt door middel van mindfulness en meditatie bewust van fysieke ervaringen, stemmingen, gevoelens en gedachten.

De cursus start op 26 januari en vindt wekelijks plaats op donderdag van 14.00 tot 16.00 uur. De uiterste inschrijfdatum is op 19 januari en aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.