ArtPub: Craxy Cow

Kom je dit leuke schilderij met ons maken? Samen schilderen in een gezellig café/restaurant, in goed gezelschap, met een wijntje erbij: dat is ArtPub. Hét nieuwe avondje uit = het creatief avondje uit!

Over het schilderij

The Crazy Cow is een vrolijk en kleurrijk schilderij. De gekke koe kan je in je eigen kleuren maken en je leeft je helemaal uit op alle vlakken. Wie is er nu geen fan van deze bijzondere dieren? Om dit te schilderen heb je écht geen teken- of schilderervaring nodig. De ArtPub-docent vertelt stap-voor-stap wat er moet gebeuren. In 2 uur tijd ben jij de trotse eigenaar van je eigen ‘Crazy Cow’.

Hét creatief avondje uit

Beleef ook een gezellig en ongedwongen avondje uit! In Heren van Houten gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 19:40 uur hebben we alle spullen klaar staan, maar kom gerust eerder naar het Grand Café. We starten om 20 uur en rond 22 uur geniet jij, samen met de andere ArtPub’ers, na van alle kunstwerken. ArtPub is echte FUNART: iedereen kan het en hoe meer ‘zielen hoe meer vreugd’. Neem dus je zus, vriend(in) of collega’s mee en beleef samen een gezellig creatief avondje uit!

Kaartjes bestellen

Kaartjes bestellenn kan via deze pagina.

Locatie: Heren van Hotuen

Adres: Het Rond 160, 3995 DP, Houten

Heren van Houten is gelegen op Het Rond midden op het plein van het gezellige nieuwe centrum van Houten. Het Grand Café biedt u vele mogelijkheden voor een gezellige middag en/of avond. De workshop wordt gehouden op de 1e etage. Op de begane grond, in het restaurant, bieden zij u een keus uit ruim 30 wijnen per glas. De medewerkers adviseren u graag bij uw keuze en u mag altijd even proeven. Reserveer ook eens voor het "wijn & spijs HIGH WINE"-arrangement. Dit arrangement bestaat uit een 6-gangen menu van kleine gerechtjes en bij ieder gerechtje schenken we een half glas bijpassende wijn. Het complete arrangement kost € 44,50 p/p, maar mocht u niet of weinig wijn drinken, dan kan het arrangement ook exclusief de bijpassende wijnen worden geboekt voor € 29,50 p/p. Reserveren is noodzakelijk. Daarnaast biedt het Grand Café De Heren van Houten 10% korting op hun heerlijke dinergerechten als u via Artpub mee komt doen bij onze workshop. De Heren van Houten Het Rond 160 3995 DP Houten Tel:030 2687054

Datum: donderdag 23 februari 2017