Meidenavond in jongerencentrum Enter

Het jongerenwerk van ‘van Houten&co’ organiseert op woensdagavond een meidenavond speciaal voor Houtense meiden van middelbare schoolleeftijd. Tijdens de meidenavond kun je andere meiden ontmoeten, lekker over 'meidenzaken' kletsen en positieve ervaringen opdoen wat goed is voor het zelfvertrouwen.

Er is altijd een ervaren vrijwilliger of een jongerenwerker bij de activiteit aanwezig die het groepsproces in de gaten houdt. Samen met de meiden worden er leuke activiteiten bedacht en georganiseerd. Zo zijn er in het verleden activiteiten georganiseerd als sieraden maken, schilderen, een potje tafelvoetballen of een workshop kickboksen. Alle Houtense meiden die op de middelbare school zitten zijn van harte welkom!

De meidenavond vindt elke woensdag van 19.30 tot 21.00 uur plaats in Jongerencentrum Enter. Deelname is gratis en aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gewoon binnenlopen bij Enter (Hefbrug 1 in Houten) kan natuurlijk ook. Kijk voor meer informatie over deze activiteit, of over andere activiteiten van ‘van Houten&co’ op www.vanhoutenenco.nl