maandag, 06 maart 2017 11:30

Van snoep vierdaagse naar gezonde vierdaagse

Na het grote succes van vorig jaar organiseren JOGG Houten en de Avondvierdaagse Houten ook dit jaar een bijeenkomst over de gezonde 4daagse. Steeds meer scholen kiezen voor een gezonde pauzehap; maar wat is eigenlijk een gezonde pauzehap? En wat voor alternatieven zijn er?

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor organisatoren van de Avond4daagse op de basisscholen en voor kinderopvangorganisaties die willen bijdragen aan een gezonde vierdaagse. Ook ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst is er o.a. een workshop door Elles Goes van Vitelles samen met Albert Heijn Oude Dorp met tips en voorbeelden voor een gezonde pauzehap. Ook is er een beweegworkshop van Elzemieke van Empel van Partou. En er wordt ook praktische informatie rondom de Avondvierdaagse gegeven.

De bijeenkomst is op maandag 13 maart van 19.30 tot 21.30 uur bij kindercentrum Partou. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat is JOGG?

JOGG staat voor Jongeren op Gezond Gewicht. Het is een lokale aanpak voor een gezonde omgeving en gezonde jeugd. Het streven is dat iedereen zich inzet om gezond eten en bewegen voor kinderen en jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken.

In Houten is bewegen en gezond eten en drinken leuk, gezond, makkelijk en heel gewoon. Een gezonde jeugd. Dat is wat we willen!
Kijk voor meer informatie op www.houten.nl/jogg