zondag, 26 maart 2017 09:27

Ondernemersbijeenkomst Fort Honswijk op 5 april

De gemeente Houten nodigt ondernemers van harte uit voor een bijeenkomst over de ontwikkeling van Fort Honswijk op 5 april tussen 16.00 uur en 18.30 uur. En wat is nu een betere plek voor deze bijeenkomst dan op het fort zelf: Lekdijk 58, 3998 NJ Schalkwijk.

Wat kunt u verwachten? 

U wordt door kwartiermaker, Joost van Raay, bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het fort. U krijgt ook de gebouwen en ruimtes te zien die nu en in de nabije toekomst te huur zijn. De gemeente gaat binnenkort op zoek naar een ondernemer die een restaurant wil exploiteren in de voormalige officiersmess. Daarnaast is ‘gebouw O’ beschikbaar, met een ruime garage. En wat dacht u van de karakteristieke ruimtes in het Poortgebouw?

Ook licht de gemeente toe wat zij verwacht van de ondernemers die plannen indienen. Samen met u verkent zij graag de mogelijkheden voor nieuwbouw op het Fort. Verder krijgt u informatie over de twee fases van de herontwikkeling van het Fort. Fase 1 staat voor tijdelijk gebruik van het (gehele) fort en fase 2 voor een vaste invulling van het fort. De gemeente streeft ernaar om in fase 2 de aanwezige Rijksmonumenten te renoveren, een aantal niet-monumentale panden te slopen en nieuwbouw te realiseren.

Meld u aan

Er is op 5 april volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen. Wilt u bij deze ondernemersbijeenkomst zijn? Geef u dan per mail op vóór 1 april bij de heer Dominique Smeets: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie vindt u op de website www.forthonswijk.eu