zondag, 26 maart 2017 09:44

Huiskamer Houten Zuid start 30 maart

Na een inspirerende introductiebijeenkomst start op donderdag 30 maart om 10.00 uur De Huiskamer Zuid voor senioren ‘van Houten&co’. Een aanzienlijke lijst met grootse plannen was het resultaat van een gezellige eerste bijeenkomst. U wordt van harte uitgenodigd om mee doen.

Wat u kunt verwachten?

Vast onderdeel van De Huiskamer is het samen koffie drinken, een praatje maken en gezamenlijk lunchen. Verder kunnen er allerlei spellen (breng gerust uw favoriete spel mee) of activiteiten worden ondernomen. Ontmoeten en uw kennissenkring vergroten is het belangrijkste aspect van de Huiskamer. Blijf niet in je eentje thuis zitten maar ga er op uit om in een gezellige groep gezamenlijk iets te ondernemen. De kosten voor koffie/thee en de lunch zijn €5,00 per bijeenkomst.

De Huiskamer Houten Zuid vindt wekelijks op donderdag plaats van 10.00-13.00 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36, 3991 MX Houten. De Huiskamers worden georganiseerd door ’van Houten&co’ en de gangmakers zijn enthousiaste vrijwilligers. Zij maken graag tijd vrij om niet alleen koffie en een lunch te verzorgen maar ook een luisterend oor en een gezellige ochtend te bieden. Wilt u meer weten over de Huiskamer neem dan contact op met de coördinator Corrie Bransen, bereikbaar op di. en do. via 030-7001511 en via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..