woensdag, 05 april 2017 17:12

Laat je horen tegen pesten

Op 19 april is het de dag tegen het pesten. Bij SHINE is die woensdag van alles te doen rondom deze dag. Jongeren kunnen op allerlei manieren laten zien en horen dat zij pesten niet accepteren.

Pesten en groepsdruk is dit hele jaar het thema waar SHINE op diverse manieren aandacht aan besteed.

Zo is er op 8 en 9 juni is er de voorstelling Stond er bij en keek er naar in Theater Aan de Slinger. Ook dagen we leerlingen en volgers van SHINE elke maand uit mee te doen met een challenge.

Creatieve workshops

Tijdens de dag tegen het pesten op 19 april kunnen jongeren vanaf 16:00 langs komen bij SHINE om op een creatieve manier hun statement tegen pesten te maken. Er is een graffiti en een handlettering workshop en je kunt met foto of video een boodschap maken.

Deelname aan deze workshops is gratis, opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat je horen tegen pesten

‘s Avonds is er een feest waarop we met zijn allen een flink geluid maken en ons laten horen tegen pesten. Er is een open podium en aansluitend een feestje.

Jongeren kunnen meedoen door een act te laten horen/zien op het open podium. Als jij een talent hebt dat je wil laten zien/horen en daarbij wil bijdrage aan ons geluid tegen pesten kun je jezelf opgeven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast het open podium is er een feestje waar we met elkaar een knallend en positief geluid laten horen tegen pesten.