zondag, 09 april 2017 05:36

Meer opdrachten en betere resultaten met DISC!

Vind jij het als ZZP'er lastig om direct de klik te hebben met potentiële opdrachtgevers? En vraag je je regelmatig af hoe je ervoor kunt zorgen dat klanten direct voor jou kiezen? Inhoudelijk moet je verhaal uiteraard goed zijn, maar daarnaast speelt jouw wijze van communiceren een grote rol.

In deze workshop ga je zelf aan de slag met het DISC persoonlijkheidsmodel. Dit simpele, praktische model laat jou ontdekken hoe je perfect aansluit bij je klant. Op deze interactieve avond leer je wat je eigen persoonlijkheidsprofiel is en hoe je het beste kunt afstemmen op de stijl van jouw klant. Je leert jezelf én de mensen om je heen beter begrijpen. Na afloop van deze workshop ben je in staat effectiever te communiceren met anderen. Een fascinerende ervaring die aan het begin staat van jouw reis naar succes!

Workshopleider: Edith Siersma MA, inspirator, coach, interim-manager en sinds 2006 jaar eigenaar van bureau Capas. Edith studeerde Communicatiekunde, Spaans en Rechten aan de Groningen University. Daarna bekleedde zij marketingfuncties en werkte ze als manager bij ArboNed. Tot ze in 2006 ontslag nam en als ZZP'er haar kwaliteiten ging inzetten. Sinds 2007 is Edith gecertificeerd consultant Gedrag en past ze DISC succesvol toe in leiderschapsprogramma's, teamontwikkelingstrajecten, coaching, sales en persoonlijke effectiviteitsprogramma's.

Edith: "Ik help mensen het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen, dat is wat mij inspireert".

Programma

Datum: dinsdag 18 april 2017
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Plaats: Wijkcentrum Schoneveld

Kosten: € 10 per deelnemer (voor koffie en thee wordt gezorgd)

Aanmelden

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Aanmelding workshop 18 april 2017'.
Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Wees er dus snel bij! VOL=VOL