zondag, 09 april 2017 06:21

OKEPoP op Koningsdag

OKEPoP is een jaarlijks terugkerend festival georganiseerd door de vrijwilligers van Jongerenvereniging OKE. OP Koningsdag barst het feest los met dit jaar maarliefst drie stages en een lounge area!

Dit jaar is het Iwieb stage nieuw op OKEPoP. Hier bieden we het talent van Ik Wil In Een Band een kans om hun muziek live ten gehore te brengen. Daarnaast krijgt dit jaar ook Wake Up! haar eigen plek tijdens koningsdag op het festivalterrein. Beide podia zijn gericht op de jeugd van Houten.

Mainstage

Traditiegetrouw bestaat het programma van de Mainstage uit diverse bands. Van Pop tot aan Rock, van Nederlands tot aan Reggae. Alles kan en alles is leuk! De programmering is inmiddels rond. Dit jaar zullen Point of U, Edjahcation en Filthy felons op de Mainstage jullie vermaken. Omdat we dit jaar de 20e editie van OKEPoP meemaken blikken we uiteraard ook terug. Vandaar dat ook de Rolling Bones en Sustained weer van de partij zijn. Beide bands stonden in de vroege jaren van OKEPoP op de boerenkar. Het wordt dus ook weer herinneringen ophalen! Tot Koningsdag!

IWIEB Stage

Tussen de acts van de Mainstage door kunt u zich omdraaien naar het podium van IWIEB! De jonge talenten van 'Ik Wil In Een Band' zullen hier optreden, zodat u geen moment stil hoeft staan! Voor dit jaar maken Tortured minds, Second star to the right en Date with the night het podium onveilig .

Wake Up!

Bij de Wake Up! Stage kun je losgaan op de hits van nu! We hebben de beste DJ's uit de regio gestrikt om de lekkerste Urban/Pop en House muziek te laten horen.

Lounge Area

Wil je even loungen? Dat kan ook! Dit jaar introduceren wij een speciale Lounge Area, waar u met een drankje lekker weg kunt dromen en genieten van tropical lounge muziek.

OKEPoP heeft Rotaryclub Houten Castellum bereid gevonden deze twee nieuwe podia financieel te ondersteunen. Uiteraard zijn ze daar reuze blij mee!