woensdag, 12 april 2017 15:58

De Linieloop 2017

Yes, het is weer zover! Door veel enthousiasme en een grote opkomst vorig jaar, gaat dit jaar de tweede editie van ‘Dé Linieloop: stap en hap’ van start. En wel op zondag 18 juni aanstaande! Een sportieve loop waarbij de nadruk wordt gelegd op gezelligheid. Een officiële tijdswaarneming hoort daar dan ook niet bij.

We bieden wandelaars en hardlopers de mogelijkheid om volop te genieten van het vele moois dat ons dorp kent. En dit jaar met een aantal nieuwe activiteiten.

Voor de wandelaars bieden we twee vernieuwde wandelroutes aan met een lengte van ongeveer 9 en 11 km. Voor de hardlopers worden drie vernieuwde routes uitgezet met afstanden van ongeveer 5, 10 en 13,5 km, die onderling te combineren zijn.

Voor de hardlopers van de 5 en de 10 km lopen ‘hazen’ mee. Zij zullen ervoor zorgen dat je 5 km binnen de 30 minuten kunt halen en 10 km binnen het uur kunt lopen. Een extra uitdaging voor wie wil. Je zult op de dag zelf de ‘haas’ duidelijk herkennen. En voor de ervaren hardloper die eens iets ander wil, bieden we een ‘semi-trail’ aan over een afstand van ongeveer 14 en 18,5 kilometer. Tijdens deze ‘trail’ loop je niet alleen over verharde grond, maar ook onverharde grond is onderdeel van het parcours. Denk maar eens aan de Schalkwijkse uiterwaarden!

En dit jaar zien we ook graag veel kinderen aan de start! We organiseren deze dag een echte Kidsrun van bijna 2 kilometer. Kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool kunnen deelnemen aan deze run. Ook hier geldt dat het niet gaat om het wedstrijd element. Het zal daarom ook niet zomaar een run zijn. We zorgen voor een heus spektakel. De Ram is bij elke route het begin en het eindpunt. En hier is tevens een drink- en fruitpost aanwezig. En hoe meer publiek hoe meer gezelligheid! En uiteraard komt de innerlijke mens niets te kort.

Programma

10.00 - ontvangst deelnemers met koffie/thee en iets lekkers bij De Ram
10.30 - warming-up deelnemers semi-trail
10.40 - start deelnemers semi-trail
10.45 - start wandelaars, beide afstanden
10.50 - warming-up hardlopers 10 en 13,5 km
11.00 - start hardlopers 10 en 13,5 km
11.10 - warming-up hardlopers 5 km
11.20 - start hardlopers 5 km
vanaf 12.30 - gefaseerde lunch deelnemers
13.30 - ontvangst kinderen kidsrun
14.00 - start kidsrun

Inschrijfgeld

De kosten voor deelnemende wandelaars, hardlopers en deelnemers aan de semi-trail bedragen € 19,50 per persoon. Dit is inclusief inschrijving, koffie/thee en iets lekkers, lunch en gebruik van de drank- en fruitpost. Kinderen die deelnemen aan de Kidsrun kunnen gratis meedoen. Zij moeten zich wél van te voren inschrijven en kunnen zich vanaf 13.30 uur bij De Ram verzamelen.

Schrijf je in!

Wil je deelnemen aan De Linieloop, schrijf je dan in door middel van het inschrijfformulier. Je kunt via Ideal direct je betaling voldoen. Uiterlijk een week van te voren ontvang je aanvullende informatie van ons. Om het gezellig te kunnen houden is er beperkte ruimte voor deelname. Wees er dus op tijd bij! We zien jouw gezelligheid graag tegemoet en natuurlijk een enthousiast publiek. - See more at: http://www.jonkheer-deram.nl/linieloop/#sthash.7WkDyupO.dpuf

- See more at: http://www.jonkheer-deram.nl/linieloop