woensdag, 12 april 2017 18:51

Likkebaarden langs de Linie over de Lek

Een bijzondere beleving op de Fort Honswijk en Fort Everdingen. Inclusief boottocht over de Lek en viergangenmenu.

Na drie succesvolle edities van Likkebaarden langs de Linie, steken we op 27 mei de Lek over!  Beleef een volledig verzorgde culturele én culinaire reis langs de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie. Prikkel al je zintuigen tijdens deze bijzondere beleving. En geniet op elke locatie van een ander gerecht.

Fort Everdingen 570x410

We starten met het voorgerecht bij Fort Everdingen in Vianen. Hier is sinds 2015 Brouwerij Duits&Lauret gevestigd en daar doet de chef natuurlijk iets lekkers mee. Je krijgt hier meer te zien en te weten over dit bijzondere fort. Vervolgens varen we de Lek over naar Fort Honswijk in Schalkwijk, waar we genieten van een hoofdgerecht uit de streek, een lekker dessert en een kopje koffie.  Gedurende deze bijzondere avond word je verrast door de mooiste acts en optredens op de boot en op de forten tijdens het diner.

We hebben dit keer twee opstapplaatsen.  Kom je uit de richting van Houten, Tull en ’t Waal, Schalkwijk? Parkeer bij Fort Honswijk en vaar mee naar Fort Everdingen. Volg de bewegwijzering. De boot vertrekt om 16.30 uur. 
Kom je uit de richting van Nieuwegein, Vianen of Culemborg? Dan verwachten we je om 17.00 uur bij Fort Everdingen.

Al likkebaardend genieten van verrassende acts, lekkere streekgerechten en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie. Een bijzondere culturele beleving inclusief viergangenmenu met streekgerechten en vier drankjes € 59,50.

Kaarten zijn te verkrijgen via Theater Aan de Slinger.

Likkebaarden langs de Linie is een concept van Cultuur Aan de Slinger. Mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Gemeente Houten, Gemeente Vianen, Fort Honswijk en Fort Everdingen /Brouwerij Duits&Lauret. Naar verwachting zal in 2019 de Nieuwe Hollandse Waterlinie bestempeld worden als UNESCO Werelderfgoed.