donderdag, 13 april 2017 11:11

Univé Promotieconcert 2017 met medewerking van Olaf Schipper & Meike van der Veer

Het fanfareorkest van Kunst Na Arbeid laat weer van zich horen. De titel verraadt de doelstelling; blaasmuziek promoten door middel van een uniek concert in het Theater aan de Slinger in Houten. Na drie succesvolle edities, wordt op zaterdag 20 mei een prachtig vervolg gemaakt.

Dit jaar werkt het fanfareorkest Kunst Na Arbeid samen met :

Olaf Schipper

De trompettist van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Speciaal voor deze avond zal Olaf op een diversiteit van koperinstrumenten (trompet, bugel en piccolo trompet) een aantal composities ten gehore brengen. Uiteraard zal het fanfareorkest hem begeleiden.

Meike van der Veer

Na het doorslaande succes van de vorige editie kunnen we niet meer om haar heen! Op verzoek van velen, treedt dit Houtense multi zang talent nogmaals met ons op.

Zoram Rosendahl

Een talent van een heel ander kaliber. Speciaal voor ons fanfareorkest componeerde Zoram een prachtig 3-delig werk. Een wereldpremière in Houten op deze avond!

De avond is opgedeeld in twee muzikale blokken waarin de fanfare zowel Olaf als Meike zal begeleiden. Ze zullen u verbazen met een divers programma van klassiek tot pop en van jazz tot soul. Kortom een echte aanrader voor muziekliefhebbers en allen die met de blaasmuziek kennis willen maken. Laat u verrassen en verbazen!

Kaarten zijn te koop via :

  • het theater aan de Slinger www.theateraandeslinger.nl a €10,00 per stuk (exclusief voorverkoopkosten).
  • Kaarten a €10,00 per stuk zijn te reserveren door geld over te maken naar : NL60 INGB 0001 7003 20 t.n.v. Reinaud van Hengstum o.v.v. promotie concert 2017 + aantal kaarten.

Wij zorgen er dan voor dat uw plaatsen gereserveerd worden en leggen uw kaarten op de avond zelf klaar bij de kassa.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Univé.

Zaterdag 20 mei; Aanvang concert 20:15 uur