zondag, 16 april 2017 11:28

Hermitage bij DassenakkerLIVE

Hermitage heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. De muziekgroep uit Vlaanderen gooit in de lovend ontvangen nieuwe show '1,2,.., 4 (of de zoektocht naar de derde man)' alle muzikale registers open, lift publieksparticipatie naar een nieuwe level en nodigt - omdat het leuk is - elk optreden een collega artiest uit op het podium.

"Dit seizoen het meest sfeervolle en beste wat er muzikaal en Nederlandstalig in de theater te zien is, " schreef De Theaterkrant (****). Hermitage gooide de ballast van een vastgebeitelde theatershow overboord en is met een herwonnen vrijheid, sterke nieuwe songs en een lijstje interessante gasten begonnen aan een boeiend nieuw hoofdstuk.

Hermitage ontstond exact 10 jaar geleden en zette voet aan wal in Nederland in 2011, toen ze de Publieksprijs wonnen op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Later doken ze de studio in met het Metropole Orkest, brachten ze 2 albums uit, kregen ze 4-sterren recensies voor hun 'Alleen de liefde kan u redden'-tournee en bouwden ze met vakmanschap, spelplezier en originele publieksparticipaties een stevige live reputatie op.

Te zien en te horen bij DassenakkerLIVE op 6 mei 2017. Kaarten zijn te bestellen via de site van DassenakkerLIVE.

Media