zondag, 16 april 2017 11:35

Houten Chaos III: Korpse/ Cthuluminati/ Grafjammer

Na een vorige black metal editie zijn wij van Houten Chaos weer terug met een nieuwe editie! Deze editie hebben we lekker wat variatie gegooid in de line-up gegooid. Zo is er voor iedere raggende ploertendooier wel wat wils.

Korpse

Deze slamming brutal death metal band uit ons kikkerlandje heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt met het onvergefelijk harde geluid wat zij produceren. Met hun debutalbum 'Korpse' hebben de mannen zichzelf knallend op de markt gezet. de dreunende riffs, de brute squeals en drums zo snel als machinegeweren laten de slam klinken zoals slam hoort te klinken. Hun tweede album, 'Unethical' kwam uit in 2015, ook deze was goed ontvangen. Met een band als deze zal het zeker gaan lukken om een goed feestje te bouwen. 

Cthuluminati

Deze band omschrijft zichzelf als avant garde psychedelic blackened stoner doom. Hun muziek kan beschouwd worden als een spirituele reis door meerdere dimensies. Hevig doom gitaar spel gepaard met gitaarsolo's onderleiding van de opbouwende drums zorgt voor een perfecte atmosfeer om in op te gaan. Deze occultististisch getinte band zal zorgen voor dromerig mysticisme waar men als gezamenlijke volgelingen in op zal gaan. 

Grafjammer

Vies, naar en hard. Dat zijn de drie woorden waarmee je de blackened crust van deze mannen kan omschrijven. Met een steady d-beat en aggressieve riffs zal Grafjammer de avond beginnen. Een goeie opwarmer. In 2015 kwam hun eerte album, 'koud gemaakt' uit. Een album met nummers over ziektes en Neerlandsche folklore die zwartgallig worden voorgespuwd door hun gekalkte zanger,. wanhoop en smerige onheil zullen door Enter klinken. 

TIMETABLE

19.00: Deuren open 
20.00: Grafjammer
21.00: Cthuluminati
22.15: Korpse

Zaterdag 27 mei 2017, Enter, Hefbrug 1 in Houten.
Entree €7,50

Media

Korpse - Retaliation Official Music Video 2016