woensdag, 19 april 2017 18:53

Avond4daagse Houten

Het voorjaar is weer begonnen en het groen komt weer aan de bomen. Veel mensen houden ervan om naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Bovendien is bewegen erg gezond en wanneer je dat met meerdere mensen tegelijk doet, kan het ook nog eens erg gezellig zijn.

Daarom een oproep om samen met de buren, de kaartclub, die leuke collega’s of met de vrienden-/vriendinnenclub eens mee te wandelen tijdens de Avond4daagse.

De Avond4daagse is dit jaar van dinsdag 9 t/m vrijdag 12 mei. Je kunt kiezen uit het wandelen van 5, 10 of 15 kilometer per avond. De 15 km kan alleen worden gewandeld vanuit de startlocatie Noord. Deelnemers aan de 15 km kunnen een keuze maken of ze op vrijdag een ingekorte route willen wandelen en vervolgens willen deelnemen aan het defilé of dat ze op vrijdag ook een lange route willen wandelen.

De wandelaars op de 5 en 10 km lopen vrijdag allemaal het defilé, omdat die afstand deel uit maakt van de totaal te wandelen kilometers. Deze afstanden kunnen worden gestart vanuit alle drie de startlocaties. Inschrijven op de eerste wandelavond kost € 5,00 en is inclusief medaille.
Eén avond meewandelen kan met een dagkaart van € 2,00.

De startlocaties zijn:

NOORD – kantine KV Victum op sportterrein Weteringhoek
CENTRUM – kantine VV Taurus op sportterrein Kruisboog
ZUID – hal centrum De Vuurtoren aan het Zijdemos

Starttijden:

10 en 15 km : tussen 17:30 en 18:00 uur
05 km : tussen 18:00 en 18:30 uur

Meer info op: www.avond4daagsehouten.nl