zondag, 23 april 2017 08:59

Workshop: De juiste kleur voor u!

Op zaterdag 13 mei, van 10.00 tot 12.00 uur, is het tijd voor de workshop ‘De juiste kleur voor u!’. Krijg stijl advies op maat en ontdek welke kleuren het best bij uw uiterlijk passen. Heeft u een kledingstuk in de kast hangen met het prijskaartje er nog aan? In de winkel leek het zo leuk maar thuis voelt u zich er niet prettig in.

Grote kans dat de kleur van het kledingstuk niet overeenkomt met uw uiterlijk. De kleding die u draagt zou een aanvulling moeten zijn op uw huidskleur en de kleur van uw haar en ogen.

Tijdens de workshop ‘De juiste kleur voor u!’ laat docente Marion van Kerkhof zien wat kleur voor u kan doen. De workshop vindt plaats in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld. Voor meer informatie kijkt u op kledingkleuradvies.com

Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. Tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.