dinsdag, 02 mei 2017 15:49

Alles over isoleren kom je te weten op 15 mei bij De Hoeven Energie

Ons doel: Met De Hoeven Energie willen wij duurzaamheid in de wijk De Hoeven in Houten stimuleren. Met goede isolatie heb je minder energiekosten, verhoog je het wooncomfort en kan de waarde van je huis ook nog eens stijgen. Bovendien is het investering die zichzelf redelijks nel terug verdient en is het ook nog eens beter voor het milieu!

Isoleren in De Hoeven

Sinds de vorige informatieavond over isoleren in januari 2016 zijn er ruim 40 isolerende maatregelen genomen door bewoners uit De Hoeven. Deze maatregelen bestaan uit dak-, vloer- en/of spouwmuurisolatie en het plaatsen van isolatieglas.

15 mei informatieavond over isoleren

Voor deze avond hebben wij enkele deskundigen uitgenodigd die meer kunnen vertellen over de voordelen en mogelijkheden van isolatie voor de typen huizen die in de wijk De Hoeven staan, toegespitst op vloer-, dak- en spouwmuurisolatie en isolatieglas. Daarnaast zal er na afloop een informatiemarkt zijn met stands van diverse aanbieders van isolatie en de vrijwilligersteams van De Hoeven Energie voor de warmtescan, elektriciteitsmeters, CV-optimalisatie en Energieplan De Hoeven Energie. De Hoeven Energie nodigt alle bewoners van De Hoeven en andere geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn.

Op onze website staat veel meer te lezen over al onze activiteiten en bovenstaande onderwerpen: www.dehoevenenergie.nl 
Voor extra informatie contact opgenomen worden via de website of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.