zondag, 14 mei 2017 13:33

Hemelvaartsdag op Fort Honswijk BokkenHokkenBouwWedstrijd!

Een evenement voor grote en kleine mensen die Buiten Bezig willen zijn met Beesten en Bouwen. In mei mogen de lammetjes van de Bokkenbunker naar de wei. Bokken houden WEL van klimmen en springen, en NIET van regen en felle zon. Daarom bouwen we bokkenhokken met benefits!

Bokken krijgen bijna alles stuk, willen graag spelen en klimmen en schuilen voor de regen. Het is dus best een uitdaging een hok te bouwen wat al die dingen kan bieden. Er zijn wat basisregels voor afmetingen en veiligheid, verder mag alles, van glijblanen tot springplanken! Materiaal is beschikbaar, gereedschap moet je zelf meenemen. 

We beginnen om 9.30 en om 15.30 is de tijd om en laten we de bokken los. Zij zijn tevens de jury. Het bokkenhok dat heel blijft en het populairst is bij de bokken, wint een mooi prijzenpakket! Ben je niet zo’n bo(k) de bouwer? Dan mag je ook gewoon spelen, de belhamels aaien en met de lammetjes knuffelen. 

Voor limonade, koffie en ijs wordt gezorgd en tegen betaling kun je bij de lunch bv. een broodje bokkenburger, een geiten(kaas)kroket of bokkensoep krijgen!

Programma: 

10.00 welkom, koffie, limonade, instructie 
10.30 START deel 1
12.30 lunch 
13.30 START deel 2
15.00 de bokken gaan los!
16.00 prijsuitreiking en ijs!

Wat kost het? (excl lunch en ticketkosten)

volwassene 9,50 
kind 5-12 4,50 
kind 0-4 GRATIS
gezinsticket 24,50 (max. 4 personen waarvan max 2 volwassenen)

Tickets bestel je hier.