donderdag, 18 mei 2017 19:05

Sport & Spel Inloop

In de gymzaal van De Krachtfabriek aan de Putterhaag wordt wekelijks op vrijdagochtend een gratis Sport & Spel Inloop georganiseerd. Dit sportinitiatief wordt mogelijk gemaakt door Lister en Sportpunt Houten. De deelnemers sporten onder begeleiding van de beweegcoach Yoni en soms worden er gastlessen verzorgd door trainers van sportorganisaties.

Komende periode zijn er twee gastlessen van Badminton. Na het sporten is er gelegenheid om andere mensen te ontmoeten in de ontvangstruimte van De Krachtfabriek en staat de koffie klaar.

Iedere vrijdag wordt om 10.00 uur gestart met een warming-up en daarna komen diverse sporten aan bod. Op vrijdag 26 mei en 9 juni zal de trainer van BV Houten een gastles badminton verzorgen. De les is van 10.00 tot 11.00 uur en wordt verzorgd in sporthal De Molenwiek. De badmintontraining is gratis toegankelijk voor iedereen. Voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om zelf naar sporthal De Molenwiek te gaan, kunnen om 9.40 uur naar De Krachtfabriek komen en vanaf daar wordt vervoer geregeld. Voor vragen over de Sport & Spel Inloop of de badmintonlessen kan contact opgenomen worden met Annemarie van Deelen van Sportpunt Houten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).