zondag, 11 juni 2017 14:33

Houten Veilig Tent 17 juni in Castellum

De Houten Veilig Tent staat op zaterdag 17 juni van 14.00 tot 17.00 uur in winkelcentrum Castellum. In de tent kunnen inwoners informatie krijgen over de twee meest voorkomende vormen van criminaliteit in Houten op dit moment: woninginbraak en autokraak.

Woninginbraak

De laatste tijd zijn er opvallend veel woninginbraken en pogingen tot woninginbraken in Houten, vooral in Noord. Voorkom woninginbraak en neem zelf maatregelen! In de tent krijgt u adviezen en tips om woninginbraak te voorkomen. Ook aanwezig is René Steehouder, voor maatwerkadvies over uw hang- en sluitwerk. Tip: neem een foto mee van het slot waar u vragen over heeft, dan krijgt u een advies op maat.

Autokraak

Een ander veel voorkomend probleem in Houten is autokraak. Gewild zijn vooral vaste onderdelen zoals airbags, navigatiesystemen en sturen. Het Houtense bedrijf Mobile RED is aanwezig om u tips en adviezen te geven tegen autokraak. Zij laten u zien hoe een autokraker te werk gaat, wat de zwakke plekken zijn in de beveiliging van uw auto en wat u zelf kan doen (www.mobilered.nl).

Kijk voor meer informatie op www.houten.nl/veilig. Houten Veilig, we doen het samen!