maandag, 19 juni 2017 06:37

Muziekpresentatie: ‘Around the world in 80 minutes’

Om het eerste muzikale jaar af te sluiten organiseert St. Michiel in samenwerking met de vakdocenten, Esther Crajé en Christianne Maurer, een presentatie op 22 juni a.s. waarin alle kinderen van de school zullen laten zien, maar vooral laten horen, wat zij muzikaal in huis hebben.

Om deze presentatie extra bijzonder te maken, zal deze plaatvinden in De Wiese, aanvang 8.30 uur. Als afsluiting vertrekken alle kinderen met een lawaaioptocht vanuit De Wiese naar de St. Michiel, waar zij rond 9.50 uur zullen aankomen. Voor deze lawaaioptocht mogen zij een (zelfgemaakte) lawaaimaker, vuvuzela’s, potten, deksels, enz. meenemen!

Optreden voor een lege zaal is niet leuk, daarom nodigen wij u allen van harte uit om te komen kijken en luisteren naar de muzikale wereldreis van de kinderen van de St. Michiel. Natuurlijk mogen opa’s, oma’s, ooms, tantes, oppasoma’s, buren en andere belangstellenden meekomen. Laten we er samen voor zorgen dat de kinderen voor een overvolle zaal gaan optreden! De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage voor het muziekonderwijs wordt gewaardeerd.