donderdag, 22 juni 2017 10:40

Swingend zomers feestje op het Plein

De jeugdleerlingen van Muziekvereniging "Kunst na Arbeid" zorgen op dinsdagavond 27 juni voor een swingend zomers feestje op het Plein van het Oude Dorp!
Het opstaporkest, het saxofoonkwartet en de slagwerkgroep zullen een klein uur muziek verzorgen van 18.30 - 19.30 uur.

Zij hebben dit al met veel enthousiasme gedaan op andere plekken buiten in Houten en dit was een groot succes. Het zonnetje, het publiek en de muziek zorgden voor een mooi optreden. Kom dus zeker kijken en luisteren en neem je kinderen mee! Muziek maken met elkaar is ontspannend, leerzaam en ook nog eens heel gezellig.

Dus krijg je de kriebels? De Muziekvereniging KNA Houten is altijd op zoek naar enthousiaste muzikanten. Jong of al wat ouder, ervaring of nog helemaal niet, wel of geen instrument in je bezit? Het maakt niet uit, kijk eens op onze website www.knahouten.nl wat we allemaal te bieden hebben of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Kom gerust eens kijken en luisteren bij een van onze repetities op dinsdag- en donderdagavond in sociaal cultureel centrum "De Grund". Hierover vind je ook meer informatie op onze website