maandag, 03 juli 2017 17:39

Feestelijke seizoensopening Proef het Theater

Zaterdagavond 9 september wordt het nieuwe theater- en filmseizoen feestelijk geopend met een afwisselend programma. In de Theaterzaal presenteren Frénk van der Linden en Mylou Frencken in de vorm van een talkshow ‘Proef het Theater’.

Optredens zijn er van o.a. cabaretier Pieter Verelst, muzikant Brandon Delagraentiss en het muzikale duo Maartje & Kine. Ook laten de leerlingen van Jeugdtheaterschool Aan de Slinger hun talenten zien. Een aantal artiesten zijn komend seizoen ook te gast in het theater en geven alvast een voorproefje van hun voorstelling. Film Aan de Slinger draait de film ‘Retour en Bourgogne' in de Kleine Zaal. Regisseur Cédric Klapisch schetst een liefdevol portret van twee broers en hun zus die met passie de wijngaard van de familie beheren.

Proef het Theater is een mooie gelegenheid om met de diversiteit van het theater- en filmaanbod van Aan de Slinger kennis te maken! Het filmprogramma start om 20.00 uur en het theaterprogramma om 20.15 uur. Het programma is gratis, met uitzondering van hapjes en drankjes. Gratis tickets zijn vanaf maandag 21 augustus 13.00 uur te bestellen via www.theateraandeslinger.nl