maandag, 10 juli 2017 19:03

Speciale zomereditie van de Koffieplus voor Senioren: Golf en Wandelen

Donderdag 10 augustus vindt de speciale zomereditie plaats van de Koffieplus voor senioren. In samenwerking met meerdere partijen is het gelukt om de Koffieplus plaats te laten vinden op de Nieuwegeinse Golfclub.

Diverse activiteiten maken deel uit van deze Koffieplus: er start een wandelgroep vanaf het gemeentehuis in Houten (met als tussenstop de Nieuwegeinse Golfclub) en er kan kennis worden gemaakt met golf!

Een speciale, uitgebreide editie van de Koffieplus voor senioren gedurende de mooie zomermaanden waarin Sportpunt Houten probeert met meerdere activiteiten senioren in alle leeftijdscategorieën samen te brengen op de Nieuwegeinse Golfclub. De Koffieplus op de Nieuwegeinse Golfclub vindt plaats van 14.00 – 16.00 uur waar iedereen boven de 50+ welkom is, kennis wil maken met golf of het vooral gezellig vindt om eens op een andere locatie mensen te ontmoeten.

Kennis maken met golf

Een veelgevraagde activiteit (van voornamelijk mannen) wordt gerealiseerd! Van 14.00 – 15.00 uur zal een golfprofessional de deelnemers mee de baan opnemen waar de basisbeginselen van het golf zullen worden bijgebracht. Mannen én vrouwen, die in staat zijn zelfstandig op de baan te staan, kunnen aan de kennismakingsles deelnemen. Voor materiaal wordt gezorgd.

Wandelen

Ook staat deze Koffieplus in het teken van een wandelactiviteit. Er kan namelijk onder professionele begeleiding van Jeroen Stam (fysiotherapeut bij fysio de Molen) mee gewandeld worden met een wandeltocht naar de Nieuwegeinse Golfclub en weer terug. Een route van totaal 8 kilometer door de Houtense natuur (verhard), met na 4 kilometer (rond 14.30 uur) een uitgebreide koffiepauze. Het is een milde, lichte route die voor iedereen goed te doen is, mits in goede gezondheid. Ook zijn mensen in een scootmobiel van harte welkom! Er wordt verzameld om 12.30 uur bij het gemeentehuis in Houten.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de zomereditie van de Koffieplus en zich aanmelden voor één van de activiteiten golf of wandelen? Dat kan bij Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten, via telefoon 06-23620480 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u niet wilt deelnemen aan golf of wandelen, maar wel gezellig koffie wilt komen drinken, ook dan bent u van harte welkom. Aanmelden is dan tevens wenselijk.

Vervoer

Bent u niet in staat om op eigen gelegenheid naar de Koffieplus te komen op de Nieuwegeinse Golfclub? Laat dit u niet weerhouden om niet te gaan! Vervoer Houten is in staat om u (en anderen) voor €2,50 enkele rit te rijden naar de golfclub (U-pas goedkoper). Dit kan vanaf huis of vanaf het centrum. Een kleine bijdrage als u bedenkt dat de koffie gratis is!

Vragen

Heeft u vragen over deze speciale zomereditie van de Koffieplus, loopt u ergens tegenaan, of is er iets onduidelijk? Neem dan contact op met Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten.