vrijdag, 11 augustus 2017 20:18

Doe mee met Studiekring Houten

Wilt u als 50-plusser niet achter de geraniums zitten? Bent u nieuwsgierig? Wilt u nieuwe mensen ontmoeten? Wilt u ook dat uw hersenen getraind blijven? Dan is Studiekring Houten misschien iets voor u.

Studiekring Houten van ‘van Houten&co’ heeft op dit moment ruimte voor nieuwe deelnemers, mensen die er plezier in hebben om geestelijk actief bezig te blijven. Laat u niet afschrikken door het woord “studie”. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelf gekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten.

De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Voorbeelden van onderwerpen: Voeding, veiligheid, geschiedenis, wonen, milieu, reizen, economie, kunst, gezondheid, literatuur, etc.

De Studiekring kenmerkt zich door respect voor elkaar, eigen inbreng en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten.

Studiekring Houten is aangesloten bij het Landelijk Platform Studiekingen50+ (www.studiekringen50plus.nl).
Er zijn twee Studiekringen, een op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoenveld, start 6 september en een Studiekring op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur bij ‘van Houten&co’ aan het Onderdoor 160, start 7 september.

Eenmaal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt 2 uur. Jaarlijks zijn er twee cycli van 8 bijeenkomsten.

Wilt u vrijblijvend een bijeenkomst meemaken, dan kan dat. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Els Looije-Smoolenaars (tel. 030 7371172) of Nora Bakker (tel. 06 44448487).
Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160, Houten. www.vanhoutenenco.nl/activiteiten, tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.