vrijdag, 25 augustus 2017 16:25

Mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk 2017-2027

Volgende week presenteert het college van burgemeester en wethouders de concept-mobiliteitsvisie voor het Eiland van Schalkwijk. De koers is bepaald op basis van interviews, een enquête en werkateliers met bewoners, ondernemers en organisaties.

De visie brengt in beeld hoe we de verkeerssituatie op het Eiland kunnen verbeteren om zo ontwikkelingen mogelijk te maken.

Bent u nieuwsgierig naar het eindresultaat? Vanaf woensdag 23 augustus is de visie te lezen via de projectwebsite www.houten.nl/mobiliteitsvisie. Als u na lezing nog vragen heeft, dan kunt u deze aan de
gemeente stellen tijdens een inloopbijeenkomst op dinsdag 29 augustus tussen 16.30 en 21.00 uur in ‘De Wiese’ in Schalkwijk. U bent daar van harte welkom!

Daarna staat op 19 september a.s. de visie ter bespreking op de agenda van de gemeenteraad. Als voorbereiding daarop wordt deze besproken in het Rondetafelgesprek van donderdag 5 september.

Belanghebbenden krijgen dan de gelegenheid om in te spreken. Heeft u nu al vragen? Dan kunt u contact opnemen met projectleider Edwin Boonstoppel, via 06 3304 3338 . Of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.