donderdag, 31 augustus 2017 13:28

Koffieplus voor senioren donderdag 14 september: ZUMBA!

Donderdag 14 september vindt er weer een gewone Koffieplus voor Senioren plaats waarbij er kennis kan worden gemaakt met ZUMBA. Alle senioren zijn van 10.00 – 12.00 uur welkom op de eerste verdieping in de bibliotheek Houten Centrum (oranje ruimte). Kom een kijkje nemen, de koffie is gratis!

Na een rustig zomerseizoen, met de speciale zomereditie van de Koffieplus bij de Nieuwegeinse Golfclub als hoogtepunt, is er donderdag 14 september weer de oude en vertrouwde Koffieplus voor Senioren waarin kennis kan worden gemaakt met ZUMBA voor senioren.

Zumba voor senioren

Zumba is een Latijns-Amerikaanse dansvorm vol beweging en energie op gezellige muziek. Het versterkt de spieren, maar maakt de spieren ook los. Wellicht schrikt het u af, maar dat hoeft niet! U gaat namelijk kennismaken met een speciale variant van Zumba, te weten Zumba Gold. Dit is een variant speciaal voor senioren en is uitermate geschikt voor de wat oudere doelgroep. Voor mensen met een fysieke handicap zijn er oefeningen op een stoel en ook mensen die last hebben van reuma of moeilijk kunnen lopen hebben de mogelijkheid om mee te doen. Zo kan iedereen deelnemen aan de les! De les staat uiteraard onder professionele begeleiding van een gespecialiseerde dansdocent.

Dansen, bewegen én koffie

Heeft u vroeger misschien gedanst of mist u het gevoel weer eens lekker te kunnen dansen en bewegen? Dan moet u zeker naar aankomende Koffieplus voor Senioren komen. U bent namelijk niet alleen in beweging, maar het is ook nog eens erg leuk en gezellig!

Na de kennismakingsles is er wederom de gelegenheid om na te praten en samen een kop koffie of thee te drinken. We hopen volgende week nog meer te kunnen vertellen over de invulling van het 2e gedeelte van de Koffieplus.

Kortom, we zien u graag donderdag 14 september van 10.00 – 12.00 uur in Bibliotheek Houten Centrum op de eerste verdieping (oranje ruimte).

Informatie over de Koffieplus voor senioren

Wilt u meer informatie over de Koffieplus of is iets niet duidelijk. Neem contact op met Jolijn Hoek-van de Giessen (Sportpunt Houten), telefoon 06-23620480 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..