vrijdag, 01 september 2017 14:18

Stressvrij opvoeden voor ouders

Bij de opvoeding en in de omgang met onze kinderen zit heel wat uitdaging. Op woensdag 19 september neemt Marijke Gast je mee in de wereld van het opvoeden, want naast de leuke en gezellige momenten kennen we allemaal ook momenten dat de stoom uit onze oren komt. De driftbui van een peuter, grenzeloze pubers en alles wat er tussen in zit.

Zelf kennen we ook zo onze emoties en buien. Gedoe op het werk nemen we soms ongewild in ons humeur mee naar huis. We schieten uit onze slof en voelen ons daar weer slecht over. 

In deze workshop van ‘van Houten&co’ krijg je uitleg hoe het brein werkt in relatie tot emoties en gedrag. Hoe de wisselwerking is tussen jou en je kind. Ook krijg je zeer praktische handvatten hoe daar mee om te gaan.
De workshop vindt plaats op woensdag 19 september in Wijkcentrum/cultuurhuis Schoneveld, Zonnehout 36 van 19.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan op www.vanhoutenenco.nl.  

Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur bij ‘van Houten&co’, Huis van Houten, Onderdoor 160, Houten. Telefoon (030) 7001 525, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cursus&co is onderdeel van ‘van Houten&co’.