maandag, 11 september 2017 17:27

Kom kennismaken met S-judo op vrijdag 15 september

Op vrijdag 15 september van 17.45 tot 18.30 uur kunnen kinderen en jongeren komen kennismaken met S-judo. In The Dome kunnen kinderen en jongeren (ongeveer leeftijd 6 tot 20 jaar) met een verstandelijke beperking en/of gedragsstoornis elke week een klein uurtje zich uitleven in de judo sport. Een mooie manier waarbij ze in beweging komen, maar waar vooral ook het sociale aspect belangrijk is.

Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk en kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het kader van de Sportcarrousel (sporten voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking) wordt minstens een keer per maand door minimaal één sportorganisatie zijn/haar deuren open gezet om kennis te maken met het aangepaste sportaanbod.

 Alle informatie is terug te lezen op www.sportpunthouten.nl. In de aankomende maanden wordt elke maand meer informatie gegeven over het betreffende sportaanbod van die maand. Mocht je een poster of flyer willen ontvangen van het aanbod en het jaaroverzicht, vraag het op bij Sportpunt Houten.